a

Maxazine nl

June 24, 2021

SFP.BAND IS TERUG MET ‘LEAN ON YOU’

Maria Chabo is terug met haar SFP.Band. De band, die een unieke stijl heeft ontwikkeld die het midden houdt tussen rock, jazz en pop en bekend staat om snelle, duidelijke nummers. Gevestigd in Hannover, Duitsland, heeft Maria ook in het Aziatische deel van Rusland en in New York City gewoond. Dit geeft haar een aangeboren multiculturele sfeer die alles wat ze doet meetrekt in haar presentatie van de muziek van de SFP.Band.

De SFP.Band is nu terug met een fantastische nieuwe release getiteld, ‘Lean on You’. De nieuwe single is stevig en geeft perfect de kwaliteiten en verbazingwekkende creatieve vaardigheden van deze muzikale act weer. Een van de meest opmerkelijke aspecten van deze release is absoluut de consistentie van de productie. Alles in de mix is ​​gebalanceerd en direct en gaat voor een unieke vibe die de lat hoger legt en de prestaties van de band wederom laat schitteren.

Sfp Band is het soort band dat niet verstrikt raakt in de gebruikelijke clichés en genrebeperkingen en dit is duidelijk te horen op ‘Lean On You’. Het nummer vangt de energie van alternatieve rock, evenals de rustgevende melodieën van arena-rock, om maar een paar van de stijlen te noemen die het geluid van Sfp.Band bepalen.

Uiteindelijk is ‘Lean On You’ een geweldig voorbeeld van een nummer dat aan de oppervlakte verfrissend eenvoudig klinkt, maar er gebeurt zoveel onder de motorkap. De female fronted rockband weet na ‘Last Kiss’ wederom te pakken!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *