Maxazine NL

March 3, 2022

SFP.BAND KOMT MET SFERISCHE ‘LAST KISS’

SFP.BAND is een getalenteerde groep onder leiding van de charismatische zangeres Maria Chabo. Ze mixt pop-, rock- en jazzinvloeden tot unieke originele muziek die te maken heeft met liefde en liefdesverdriet in al hun vormen. Gevestigd in Hannover, Duitsland, heeft Maria ook in het Aziatische deel van Rusland en in New York City gewoond. Dit geeft haar een aangeboren multiculturele sfeer die alles wat ze doet meetrekt in haar presentatie.

Hun recente single ‘Last Kiss‘ is een goed voorbeeld van de creativiteit en workflow van de SFP.BAND, waarbij ze gaan voor een onderscheidend en uniek geluid dat boeiend, maar toch rustgevend en filmisch aanvoelt. De vocale melodieën zijn even zwoel als de prachtige instrumentatie, waardoor een zoete en emotionele soundscape ontstaat die toch best veel energie vasthoudt.

De SFP.BAND is iets voor fans van Fleetwood Mac, ELO, Tori Amos en vele anderen. De Duitse band ontwikkelde door de jaren een uniek geluid, en ‘Last Kiss’ is hiervan een goed voorbeeld van het talent van de band en vooral, van Maria’s prachtige stem.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *